TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanalılar Karşıyaka’da buluştu

İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği’nin düzenlediği dostluk ve kaynaşma yemeği Karşıyaka Vapur İskelesindeki Keyff Restoran’da yapıldı. Dernek Başkanı İşadamı Arif Kayakşu’nun organize ettiği dostluk yemeğine farklı mesleklerden Adanalılar katıldı

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2014 07:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Adanalılar Karşıyaka’da buluştu

HAMZA GÜL

İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği dostluk yemeğinin bu seferki adresi Karşıyaka Vapur İskelesi’ndeki Keyff Restorandı. Dernek Başkanı Arif Kayakşu ve yönetim kurulunun ev sahipliğindeki yemekte İzmir’de yaşayan farklı mesleklerden tanınmış simalar katıldı. Gece boyunca Adana ve İzmir eksenli sohbette sık sık gündeme dair farklı yorumlarda yapıldı. İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği Başkanı Arif Kayakşu burada yaptığı açılış konuşmasında, “Yıllardır Adana’dan ayırılıp İzmir’e yerleşmiş çok sayıda saygın kişinin bulunduğunu belirterek, “Dernek olarak İzmir’deki hemşerilerimizle bir araya gelerek düzenlediğimiz bu yemek artık geleneksel bir hal aldı. Bundan sonrada aylık olarak düzenlemeyi düşündüğümüz bu yemekli toplantılarda daha çok hemşerimizi bir araya getirmek ve kaynaştırmak istiyoruz. Toplantılarımızda hem tanışmış oluyoruz hem de kendi içinde bir dayanışma ruhunu yakalıyoruz. Çünkü farklı mesleklerde çalışan hemşerilerimiz hem iş olanaklarını konuşuyor, hem de bu sıcak ortamda Çukurova’nın, Adana’nın sıcak kanlılığını paylaşma imkanı buluyor. Sıkıcı günlük hayattan bir an olsun kopuyor ve gönlümüzce bir akşam yaşıyoruz” dedi.

‘ADANA’NIN YOLLARI TAŞTAN’

Karşıyaka Vapur İskelesi’ndeki Keyff Restonran’da bir araya gelen Adanalılar gecenin ilerleyen saatlerinde sahnedeki sanatçıların ‘Adana’nın Yolları taştan’ türküsünü hep bir ağızdan okuyarak salonda bulunan diğer masalardaki müşterilerinde alkışlarını aldı. İzmir Adanalılar Güçbirliği Derneği’nin geleneksel dostluk ve dayanışma yemeğine, benimde aralarında bulunmaktan şeref duyduğum Emekli Basketbolcu Orhan Calba, Avukat Neval Kalender, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Sugözü, İşadamları İnanç Kesilmez, Mustafa Kısacık, Hakan Aslan, Ahmet Özölmez, Üzeyir Soylu, Barış Dalmış, Ses Sanatcısı Emre Kartal, İş Güvenliği Uzmanı Caner Kartal ve Doktor Burak Eremen katıldı. Geceye katılanlar bir sonraki geleneksel dostluk ve dayanışma yemeğinde buluşmak için ayrılmadan hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.