TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Binali Yıldırım’a sevgi seli

AK Parti İzmir Milletvekili Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı Binali Yıldırım, Karabağlar’da yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı bir miting gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2015 07:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Binali Yıldırım’a sevgi seli

AK Parti İzmir Milletvekili Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım Karabağlar’da yaklaşık 5 bin kişinin katılımı ile miting yaptı. Alanı dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Yıldırım, “7 Haziran’da Karabağlar’da. Hedef 120 bin oyun üzerine çıkmaktır. Size yakışan budur. 2002 öncesinin Türkiye’sini iyi hatırlayalım. Millet sevdalısı, bu ülkeyi krizden çıkartıp başarıya taşıyan Recep Tayyip Erdoğan ve onun arkadaşları olarak bizler 13 senedir ülkemizi dünyanın ilk 20 ülkesinden biri Avrupa’nın 6’ıncı ülkesi yaptık. Şimdi Davutoğlu liderliğinde 2023 de Türkiye’yi dünyanın 10. büyük ekonomiye sahip ülkesi yapacağız. 2002’ den 2015’ e epey bir zaman geçti, bazıları bu sürede geçmişi unutabilir. Bugünler geçmişle geleceğin, kimin ne dediğinin ne yaptığının muhasebesinin yapılacağı gündür” dedi. Yıldırım’ın konuşması sık sık tezahürat ve sloganlar ile kesildi.

“BU SEÇİMDE İLGİNÇ ŞEYLER OLUYOR”

“Her seçimde meydanlarda yalancı pehlivanlar dolanıyor” diyen Yıldırım, şöyle konuştu: “Meydanlarda liderlerin ağzından bal damlıyor. Biri bir taraftan biz Türkiye partisi olduk diyor, diğer taraftan ‘Kudüs Yahudilerindir. ’diyor. Sen adını aldığın Selahattin Eyyubi’nin kemiklerini sızlatıyorsun. Bir yandan birliğimizi bozmaya diğer taraftan değerlerimizi aşındırmaya çalışıyorlar. Bu seçimde ilginç şeyler oluyor. Seçime günler kala CHP MHP meydanlarda yok. Bu bir tesadüf değil. Onlar iktidar olma umudu olmadığı için, AK Parti ile başa çıkamayacakları için umutlarını HDP’ ye bağladılar. HDP için çalışıyorlar. HDP yükselsin AK Parti gitsin diyorlar. Kılıçdaroğlu biz geleceğiz demiyor, AK Parti gidecek diyor, Biri de beraber yürüyelim bu yollarda diyor. Bunlar ülkemizi içerde ve dışarıda zora sokmak için her türlü hainliği yapıyorlar. Şimdi yeni bir yalan atmışlar ortaya. Suriye’ye giden tırlarda yardım değil silah vardı diyorlar. Yalan bir fotoğraf bulup basmışlar. Bu ülkeye Dost musun? Düşman mısın? Hiç kimse Türkiye’yi terör destekçisi olarak gösteremez. Terörden en çok mağdur olan ülkeyiz biz. Bu hainliği yapanları bu millet biliyor. Tek millet, tek devlet, tek vatan ve tek bayrağın teminatı AK Partidir. 7 Haziranda sandıkları ağzına kadar dolduracağız ne kadar çok sandığa gidersek bu ülkenin kalkınmasına, geleceğine, birlik ve beraberliğine o kadar katkı sağlamış oluruz. Birliğimizi bozmaya çalışanlara asla ve asla fırsat vermeyeceğiz.”

“UYAN DA BALIĞA GİDELİM”

Muhalefetin projelerini de eleştiren Yıldırım, “CHP Soyut laflar ile karın doymadığını anladı. Biri akıl vermiş ekonomi, hizmet, proje konuş demiş. Sevindirici bir gelişme CHP projelerden bahsetmeye başladı. Ama geç kaldılar. Geçmişlerinde böyle bir alışkanlık olmadığı için ayaküstü yapılan projeler dökülüyor. Çelişkili planlar yapıyor. 4 yıllığına oy istiyor projelerde 2030 u adres gösteriyor. Kılıçdaroğlu her organize sanayisini meslek yüksekokulu yapacağız diyor. Ben bilgi vereyim AK Parti bunu yaptı zaten. Size bilgi verenlerin haberi yok. Bize sorsanız söylerdik. Böylesine uyan da balığa gidelim derler” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.