TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir Mekan Bir Yemek

Bir Mekan Bir Yemek’te bugün Alsancak’tayız.  Bugün ki konuğumuz yaklaşık 10 yıldır misafirlerine eşsiz lezzetler tatma fırsatı veren KanKaramel Cafe ve Patisserie

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 08:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bir Mekan Bir Yemek

Alsancak Semti’nde bulunan KanKaramel Cafe ve Patisserie, eşsiz lezzetleri ve farklı sunumları ile İzmirlilerin uğrak yeri. Tatlısından tuzlusuna, yemeklerinden böreklerine kadar zengin menüsü ile Alsancak Semti’nde tercih edilen mekanlarından biri. Alsancak’ta bulunan KanKaramel Cafe ve Patisserie’nin görsel sunumlarını görmeden ve eşsiz lezzetlerini tatmadan geçmeyin.

TATLISINDAN TUZLUSUNA HER ŞEYİ YAPIYORUZ

KanKaramel İşletme Sahibi Birsel Altuntov, 10 yıldır Alsancak semtinde kardeşleri ve elemanları ile birlikte hizmet verdiklerini belirterek, “Temel amacımız mekanımızın ve yemeklerimizin temiz olmasına dikkat ediyoruz. İmalatımız insanların görebileceği bir yerde. Kamera sistemi ile sürekli kayıt altında. Sabahları saat 05.00’de geliyoruz. Açmalarımızı ve böreklerimizi yaparız. Biz burada her türlü yemeği ve tatlıyı yapıyoruz. Her türlü damak zevkine hitap ediyoruz. Yaptığımız her türlü tatlı ve yemekler günlük çıkıyor. Her şeyi kendimiz yapıyoruz. Sütlü tatlısından tuzlu böreklere kadar her şeyi lezzetten ve titizlikten ödün vermeden sunuyoruz” dedi.

1 kilo çikolatalı soslu kurabiye için

Malzemeler: 1 kilo un, 4 yumurta, 600 gram yağ, 200 gram yoğurt, 100 gram sıvı yağ, 100 gram kakao

Yapılışı: Tüm malzemeleri karıştırarak hamurumuzu hazır hale getiriyoruz. Hamurumuzun içine çikolatalı sos koyuyoruz. Kakaoyu ekliyoruz. Hamurumuz dinlendikten sonra küçük bezeler haline getiriyoruz. Sonra tekrar bir 15 dakika kadar tekrar dinlenmeye bırakıyoruz. Sonra merdane ile açıyoruz. Sonra içine çikolata sosu koyuyoruz. Elimizle yuvarlıyoruz. Tepsiye yerleştirerek 175 derece ısınmış fırına koyuyoruz. Yarım saat kadar pişiriyoruz. Piştikten sonra isteğe göre servis ediyoruz. Afiyet Olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.