TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk maçında Fenerbahçe Grundig galip

Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk hafta maçında deplasmanda Romanya’nın Stiinta Bacau takımını 25-13, 25-16 ve 25-21'lik setlerle 3-0 mağlup etti

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2014 10:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İlk maçında Fenerbahçe Grundig galip

Maça çok iyi başlayan ve Yeon Koung Kim’in etkili servisleriyle de ilk teknik molaya 8-1 önde giren sarı-lacivertliler, ikinci teknik molaya da 16-4 üstün gitti. Bu bölümde ev sahibi takım biraz toparlansa da Christiana Bauer ve Polen Uslupehlivan’ın sayılarıyla Fenerbahçe Grundig, ilk seti 25-13 önde tamamladı.

İkinci sete 4-0’lık seriyle başlayan sarı-lacivertliler, bu bölümde Romen takımının etkili oyununa karşılık veremeyince ilk teknik molaya 8-6 geride gitti.

Hildebrand ve Montano’nun sayılarıyla 8-8’de eşitliği yakalayan Fenerbahçe Grundig, Eda’nın sayısıyla da 10-9 öne geçti. Karşılıklı sayılarla geçilen bu bölümde ikinci teknik molaya 16-15 önde giren sarı-lacivertliler, Yeon Koung Kim’in servis kullandığı rallide Christiana Bauer ve Madelaynne Montaño ile etkili oldu ve seti 25-16 kazandı. Üçüncü set ilk iki sete göre daha çekişmeli geçti. Set boyunca geriden gelen sarı-lacivertlier 20-20 eşitliği yakaladı ve Montano’nun sayısıyla 21-20 öne geçti. Setin sonunda maça ağırlığını koyan sarı-lacivertliler seti 25-21, maçı da 3-0 önde tamamladı. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.