TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burs gönüllülerine teşekkür ziyareti

MAREV (Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı) Bakırköy Şubesi’nin verdiği bursları destekleyen hayırsever işadamlarına teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2015 10:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Burs gönüllülerine teşekkür ziyareti

Müslüm Aktürk /İSTANBUL

MAREV Bakırköy Şube Başkanı Mehmet Beşir Bilgin, Genel Sekreter Sadettin Aygüler ve Danışma Kurulu Üyesi Sıddık Ensari’den oluşan MAREV Bakırköy Şubesi heyeti, ihtiyaç sahibi üniversiteli öğrencilere verilen burslara katkı sağlayan CS GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Çerçi’yi ziyaret etti. Çerçi’nin Levent’teki ofisinde gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan MAREV Bakırköy Şube Başkanı Mehmet Beşir Bilgin, en iyi yatırımın eğitim olduğunu belirterek, “İşte bu düşünceyle yola çıktık ve geçen yıl 70 olan burs sayımızı bu yıl hayırsever işadamlarımızın desteğiyle ikiye katladık.” dedi. Saffet Çerçi’nin Diyarbakırlı olmasına rağmen Mardinli öğrencilere eğitim bursu verdiğini hatırlatan Bilgin, şöyle devam etti:

“Ülkemizin, geleceğimizin temel taşlarının sağlam zemine inşa edilmesi için bizden sonra gelecek neslin daha fazla eğitimli olması gerekir. Bu nedenle elimizden geldiği kadar çocuklarımızın, gençlerimizin okumasını, bilinçlenmesini istiyor ve çabalıyoruz. Tabii ki bu bir gönül işidir. Ülkeyi, insanlığı sevme, koruma, kollama sevdasıdır. Gençlerimiz ne kadar eğitimli olurlarsa ülkemizin geleceği de o kadar aydınlık olur. Bu hizmet yolunda yaptığımız duvara tuğla koyan hayırsever bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Saffet Bey’i bu duyarlılığında dolayı tebrik ediyoruz.”

KALKINMANIN TEMELİ

Söz konusu ziyaret nedeniyle MAREV heyetine teşekkür eden Saffet Çerçi de, kalkınmanın temelinde eğitimli gençlerin önemli rolü olduğunu söyledi. Mardinlilerle hemşehri sayıldığını hatırlatan Çerçi, “Arkadaşlarımız böyle bir talepte bulununca benim böylesine güzel bir teklifi kabul etmem gerekirdi, ‘hayır’ diyemezdim. Aslında, böyle güzel bir hizmete vesile olduğu için MAREV yönetimine teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

Konuşmalardan sonda, MAREV Bakırköy Şube Başkanı Mehmet Beşir Bilgin, Saffet Çerçi’ye, Ünlü Ressam İsmet Yedikardeş’in bir tablosunu hediye etti.

BİR TABLO DA ÖZBEK’E

MAREV Bakırköy Yönetimi, verilen bursların bir bölümünü üstlenen MİNA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Özbek’i de Fenerbahçe’deki ofisinde ziyaret etti. Başkan Mehmet Beşir Bilgin, “Sayın Özbek’in katkısıyla daha fazla öğrencimize burs veriyor, onları mutlu ediyoruz. Ömer Faruk Bey’e, öğrencilerimiz ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

MAREV heyeti, söz konusu desteğinden dolayı, Mardinli Ressam İsmet Yedikardeş’in bir tablosunu da MİNA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Özbek’e armağan etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.