Ankara baraj doluluk oranları

Ankara’daki baraj doluluk oranları, Aski (Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi) tarafından üzere paylaşılıyor. İşte Ankara baraj doluluk oranları…

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 11:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ankara baraj doluluk oranları

Ankara baraj doluluk oranlarında son durum… Aski, Ankara baraj doluluk oranlarını açıkladı. Türkiye’nin en büyük şehirlerden biri olan Ankara’nın da diğer iller gibi baraj doluluk oranları merakla arama motorlarında araştırılıyor. Ankara’da son yaşanan yağmurlardan sonra aramalarda hız kazandı. Kış aylarında beklenen yağış miktarlarının altında kalan Ankara barajları, yaz aylarının sonuna yaklaşılmasıyla birlikte halen düşmeye devam ediyor. Ankara’daki barajlarda düşen su seviyeleri, şehrin su kaynakları açısından zorluğu ve çevresel endişenin göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Sosyal medyada Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından paylaşılan Aski baraj doluluk verileri şu şekilde; 14 Eylül Perşembe günü Ankara’da verilen su miktarı, 1.585.393.000 bin metreküp iken barajlarda doluluk oranı yüzde 39.44.

ASKİ, sosyal medya hesaplarından ve resmi internet sitesi üzerinden güncel olarak Aski barajların doluluk oranını paylaşıyor.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: İski baraj doluluk… İski barajlarda doluluk oranları

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.