Adana'da aile katliamında ölü sayısı yükseldi

Adana'da uykudaki annesi, babası ve anneannesini tabancayla başından vurarak öldüren şüpheli tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 23:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 23:40
Kaynak: İHA
Adana'da aile katliamında ölü sayısı yükseldi

Olay, saat 04.30 sıralarında Adana’nın merkez Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahalle'sinde yaşandı. Şizofreni tedavisi gördüğü ve ailesiyle zaman zaman tartışma yaşadığı iddia edilen Serdar Aydın (26), gece uykuda olan annesi Mintaha (61), babası İlyas (63) ve anneannesi Ülfet Köse'yi (80) başlarından tabancayla vurdu. Ardından Aydın, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak, ailesinin silahla vurulduğunu ve yaralı olduklarını bildirdi. Yapılan ihbardan sonra olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekibinin gerçekleştirdiği kontrolde Mintaha Aydın ile annesi Ülfet Köse'nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Ağır yaralanan İlyas Aydın ise ambulansla hastaneye götürüldü. Polis evde olayda kullanıldığı değerlendirilen tabancayı buldu ve Serdar Aydın'ı da gözaltına aldı. Akşam saatlerinde ise İlyas Aydın da kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği bilgisine ulaşıldı.

TUTUKLANMASINA KARAR VERİLDİ

Serdar Aydın, emniyetteki işlemlerinden sonra sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın'ın annesi ve anneannesinin cenazelerinin ise toprağa verildiği, babasının cenazesinin ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.