Anneannesini öldüren eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğluna kamu davası

Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesine anneannesini öldüren eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener hakkında kamu davası açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2024 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2024 16:35
Kaynak: İHA
Anneannesini öldüren eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğluna kamu davası

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener hakkında “Üst Soya Karşı Kasten Öldürme”, “Üst Soya Karşı Kasten Öldürmeye Teşebbüs” ve “6136 sayılı Yasaya Muhalefet” suçlarından Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ne kamu davası açıldı.

NE OLMUŞTU?

Ankara’nın Çankaya ilçesi Güvenevler Mahallesi’nde yaşanan olayda, eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında Meneviş Sokak’ta ikamet ettikleri evlerinde tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi ile Bedirhan Şener, anneannesi Çetiner’i tabancayla rehin almış, daha sonra Abdüllatif Şener durumu polis ekiplerine haber vermişti. Yapılan ihbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirilmişti. Bedirhan Şener, o esnada anneannesi Çetiner’i silahla vurarak ölmesine sebep olmuştu. Şener polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Özel bir hastaneye ambulansla sevk edilen Çetiner ise yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.