Eşini şarj kablosu ile boğmuştu: Yasak aşk ikilisine tutuklama kararı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde kalp krizi olarak aktarılan fakat gerçekleşen inceleme sonucu cinayete kurban gittiği tespit edilen adamın ölümüyle ilgili, eşi ve yasak aşk yaşadığı iddia edilen şahıs hakkında tutuklama kararı çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 21:26
Kaynak: İHA
Eşini şarj kablosu ile boğmuştu: Yasak aşk ikilisine tutuklama kararı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde ilk önce şüpheli bir ölüm olarak değerlendirilen olayın, polis ekiplerinin yaptığı titiz incelemelerin ardından yasak aşk iddiasına dayalı cinayet olduğu tespit edildi. İddiaya göre, işten eve dönen Şerafettin Sezer (48), öğle saatlerinde uyudu. Eşi Zeynep S. (38) ise yasak aşk yaşadığı Uğur G. ile beraber hazırladığı planı uygulamaya koydu ve Sezer’i telefon kablosu ile boğarak ölümüne sebep oldu. Olayın ardından saatlerce plan yapan Zeynep S., gece saatlerinde eşinin kalp krizi geçirdiğini belirterek hastaneye başvurdu. Fakat polis ekiplerinin detaylı incelemesi ile Şerafettin Sezer’in boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Aldatıldığını öğrenmiş

Şerafettin Sezer’in daha önce eşi tarafından aldatıldığını öğrendiği, fakat kızının nişanını bekleyerek, nişandan sonra boşanma kararı aldığı bilgisine ulaşıldı. Sezer’in bu planını yapamadan, eşi ve sevgilisinin planına kurban gittiği öğrenildi.

Cinayeti daha önce de planlamışlar

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde, çiftin telefon trafiği incelenerek yasak aşk cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı. Zeynep S. ve Uğur G., cinayeti itiraf ettikten sonra adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece tasarlayarak adam öldürmek suçundan tutuklama kararı verilen zanlıların, cinayeti daha önce de planladıkları bilgisine ulaşıldı. Zeynep S.’nin ifadesinde, kocasını sevmediğini söylediği aktarıldı. Zanlılar, adliyeye sevk edilirken gazetecilerin sorularına cevap vermedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.