Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: Çok sayıda yaralı var

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi ile 12 kişi yaralandı. Aynı zamanda kaza yapan minibüs içinde çok sayıda kümes hayvanı ile koyunlar da olduğu bilgisine ulaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 09:36
Kaynak: İHA
Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: Çok sayıda yaralı var

Meydana gelen kaza, Beyşehir’in Yenidoğan Mahallesi yakınlarında yaşandı. H.T. yönetimindeki Şanlıurfalı tarım işçilerinin içerisinde olduğu 63 NN 953 plakalı minibüs, Konya-Hüyük Karayolu'nun 60. kilometresinde yağış sebebiyle kayganlaşan zeminde virajı alamayarak kontrolden çıktı ve devrildi. Kaza yapan minibüsteki aynı aileden aralarında çocukların da olduğu toplam 12 kişi yaralandı. Kaza ihbarından sonra adrese çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralıların, ambulanslarla kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavilerine başlandı.

Devrilen minibüste çok sayıda canlı kümes hayvanı bulundu

Ekipler, kaza yapan tarım işçileriyle beraber minibüsün arka koltuk altları ve koltukların kaldırılmasıyla oluşturulan bölümde aynı araçta çok sayıda canlı kümes hayvanı ile koyunlarla beraber bir araç dolusu eşya ile tespit etti. Kazada, devrilen minibüsün üst bagajında yer alan eşyalar da yol kenarında toplandı. Tarım işçilerinin Samsun’dan Isparta’ya gittiği bilgisine ulaşıldı. Devrilen minibüs düzeltildi ve içerisindeki koyun, kümes hayvanları ve eşyalarla beraber yediemine teslim edilmek üzere çekici tarafından yoldan kaldırıldı. Öte yandan kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.