Yalova’daki taciz olayının zanlısı suçlamaları reddetti

Yalova’da bir minibüste kız öğrencileri rahatsız ettiği iddiasıyla tutuklanmasına karar verilen şüphelinin, jandarmaya verdiği ifadede suçlamaları kabul etmediği bilgisine ulaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 00:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 00:53
Kaynak: İHA
Yalova’daki taciz olayının zanlısı suçlamaları reddetti

Yalova’da dün akşam saatlerinde bir minibüste üniversite öğrencisi kızları rahatsız ettiği iddia edilen Y.Y. (22) sosyal medyada çıkan paylaşımlardan sonra gözaltına alınmıştı. Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Yalova Valisi Hülya Kaya, "7 Ekim 2024 tarihinde sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ihbar kabul edilerek, üniversiteli kız öğrencileri rahatsız ettiği iddia edilen şahıs jandarmamız tarafından yakalanmış olup adli süreç başlatılmıştır" ifadelerine yer vermişti.

Kimsenin huzurunu bozduğumu düşünmüyorum

Jandarmadaki işlemlerinin sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanan Y.Y.'nin jandarmaya verdiği ifadede, suçlamaları kabul etmediği bilgisine ulaşıldı. Y.Y.'nin ifadesinde, internet üzerinden olta satışı yaptığını, alkol, uyuşturucu alışkanlığının olmadığını ifade ederek, "Dolmuşta bulunduğum esnada tanımadığım kızlar bana bakarak gülüyorlardı. Ben de yüzüm boyalı olmasından dolayı güldüklerini düşündüğüm için kimseye bir şey herhangi bir şey söylemedim. Kimsenin huzurunu bozduğumu düşünmüyorum. Eğer öyle bir durum olsa oradaki vatandaşlar buna müdahale ederdi" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Şehit Ömer Faydalı Caddesi üzerinde minibüsten indiğini aktaran Y.Y, “Hoşuma gittiği ve kendimi böyle iyi hissettiğim için yaklaşık 5 yıldır yüzümü boyamaktayım. Ben hayatım boyunca Yalova Üniversitesine ve orada bulunan yurda hiç gitmedim. Kimseye tehdit ve hakarette bulunmadım" şeklinde ifade verdiği ortaya çıktı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.