EÜ’de “VI. Uluslararası Ege Kompozit Malzemeler Sempozyumu” gerçekleşecek

Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi “VI. Uluslararası Ege Kompozit Malzemeler Sempozyumu KOMPEGE -2024” gerçekleştirecek. Sempozyum, Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde 27-29 Kasım 2024 tarihlerinde düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 13:45
Kaynak: BÜLTEN
EÜ’de “VI. Uluslararası Ege Kompozit Malzemeler Sempozyumu” gerçekleşecek

Kompozit malzemelerle ilgili bilimsel araştırmalar ve teknolojilere dair bilgileri tanıtmak ve yaymak amacıyla yapılacak sempozyum;  yurt içinden ve yurt dışından akademisyenleri, araştırmacıları, sanayicileri, uygulamacıları ile alanın yetkin isimlerini buluşturacak.

İki gün sürecek olan sempozyumda “Kompozit Malzemelerin İşlenmesi ve Üretimi, Kompozitlerin Karakterizasyonu, Testi ve Modellemesi, Gelişmiş Kompozit Malzemeler ve Yapılar, Kompozitlerin Havacılık, Otomotiv, Denizcilik, İnşaat Ve Diğer Endüstrilerdeki Uygulamaları, Sürdürülebilir ve Çevre Dostu Kompozitler, Biyo-ilhamlı Kompozitler ve Biyomalzemeler, Nanokompozitler ve Hibrit Kompozitler,  Kompozitlerin Geri Dönüşümü ve Döngüsel Ekonomisi, Enerji ve Çevresel Uygulamalar İçin Kompozit Malzemeler,  Kompozit Malzemelerin Eklemeli Üretim ve 3D Baskıdaki Rolü”  konuları ele alınacak.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.