MasterChef konuk şefi Ali Çuhadar kimdir, nereli?

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programında bugünün konuk şefi Ali Çuhadar oldu. Peki, Ali Çuhadar kimdir, nereli?

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 12:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
MasterChef konuk şefi Ali Çuhadar kimdir, nereli?

TV8'de izlenen yarışma programı MasterChef 2024, yeni bölümüyle ekranlarda izleyicilerle buluşuyor. Yapılan yemekler izleyicilerin dikkatini çekerken, programa dair detaylar merak konusu oluyor. Hem jürileriyle hem de yarışmacılarıyla dikkat çeken MasterChef yarışması, izleyiciler tarafından oldukça ilgi görüyor. Peki, bu akşam Masterchef programında şef konuğu olarak katılan Ali Çuhadar kimdir, nereli? İşte Şef Ali Çuhadar hakkında merak edilenler…

ALİ ÇUHADAR KİMDİR?

MasterChef'in bu akşamki konuğu olan Ali Çuhadar, Kahramanmaraş'ta Küçük Ev adlı restoranın işletmeciliği ile uğraşıyor. 1976 yılında kurulan Ali Çuhadar, uç kuşaktır dedelerinden devraldığı işletmeyi yönetiyor ve sosyoloji ile psikoloji bölümlerinden mezun.

Mesleğe bulaşıkçılık yaparak adım atan Çuhadar, restoranın hijyenine verdiği önemi "Ben yiyemiyorsam, yemiyorsam size bunu yedirmem, Allah bunu görür" diyerek vurguluyor.

Başarılı şef Çuhadar Masterchef programında, 6 Şubat depreminde işletmelerinin iki şubesinin yıkıldığını ancak yeniden işletmelerine devam ettiklerini belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.