MasterChef Türkiye All Star'da büyük ödülün sahibi kim oldu?

TV8'in sevilen programı MasterChef Türkiye All Star'da ödülü kazanan yarışmacının kim olduğu merak konusu oldu. İşte MasterChef Türkiye All Star'da büyük ödülü kazanan yarışmacı…

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 20:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
MasterChef Türkiye All Star'da büyük ödülün sahibi kim oldu?

TV8 kanalından yayınlanmakta olan, usta şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın sunduğu aşçılık yarışması MasterChef Türkiye All Star, 10 Kasım Cuma akşamı yayınlandı.

MasterChef Türkiye All Star'ın bu akşam yayınlanan programında 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla program önce Atatürk’ü anma ile başladı. Ardından şefler Atatürk’ün sevdiği yemeklerden bahsederken günün anlam ve önemine istinaden bu akşam yarışmacılardan Atatürk’ün sevdiği yemeklerin içindeki ürünlerle lezzetli tabaklar çıkarmalarını istedi. Ödül oyunun bu etabında en iyi tabakları çıkararak bir üst etaba geçen takım ise mavi takım oldu. Ödül oyununun ikinci etabında sıfır atık konsepti ile yarışmacılar hafta boyunca kullandıkları ürünlerle en iyi tabakları çıkarmak için ter döktü. Gecenin sonunda en başarılı tabağı çıkarıp büyük ödülü kazanan yarışmacı ise Ayaz oldu.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: MasterChef Türkiye All Star Güveç... Güveç nasıl yapılır?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.