MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme potasına hangi yarışmacı girdi?

MasterChef Türkiye yarışmasında 19 Eylül Perşembe akşamı dokunulmazlığı kazanan takım merak edildi. Sizler için yarışmaya dair merak edilenleri araştırdık. Peki MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte merak edilen tüm detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 00:23
Kaynak: HABER MERKEZİ
MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme potasına hangi yarışmacı girdi?

TV8’in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme potasına giren yarışmacı merak edildi. Peki MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme potasına hangi yarışmacı girdi? Detaylar haberimizde…

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

19 Eylül Perşembe akşamı MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyunu oynandı. Oynanan ilk oyunda balkan yemeklerini yapan her iki takımdan gecenin en başarılı olan ve dokunulmazlığı kazanan takımı mavi takım oldu. Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımın yarışmacıları ise bireysel dokunulmazlık için ikinci etapta yarıştı. Sıfır atık konsepti ile oynanan oyunda gecenin bireysel dokunulmazlığını kazanan yarışmacı Semih oldu.

ELEME POTASINA HANGİ YARIŞMACILAR GİRDİ?

Semih dokunulmazlık oyununu kazandıktan sonra eleme potası için Zübeyde'nin ismini verdi ve böylece Zübeyde eleme potasına giren ilk yarışmacı oldu.

Gecenin sonunda kırmızı takım arasında yapılan oylama ile en fazla oyu alarak eleme potasına giren ikinci yarışmacı ise kaptan Erim oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.