MasterChef Türkiye’de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu: Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme potasına hangi yarışmacı girdi? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 00:17
Kaynak: HABER MERKEZİ
MasterChef Türkiye’de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu: Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef Türkiye’de bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununun kazanan takımı merak edildi. Sizler için programın bu akşamki bölümüne dair merak edilenleri derledik. Peki MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme potasına hangi yarışmacı girdi? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye bu akşam da heyecanlı bir bölüm ile ekranlara geldi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun oynandığı bu akşamda her iki takımın yarışmacıları da oldukça heyecanlı ve hırslıydı.

Gecenin konsepti olarak dünyadan acılı yemekler belirlendi. Dünyadan acılı yemekler konsepti ile gecenin en başarılı tabaklarını çıkararak dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım oldu.

ELEME POTASINA HANGİ YARIŞMACILAR GİRDİ?

Böylece kırmızı takım arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı takım arasındaki bireysel dokunulmazlık oyununda şefler mangal kullanılarak başarılı tabaklar çıkarmalarını istedi. En başarılı tabağı çıkaran isim Kerem oldu ve bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Kerem aynı zamanda eleme potası için Alper’in ismini verdi ve böylelikle Alper eleme potasına giren ilk isim oldu.

Kırmızı takım arasında yapılan oylama sonucunda oyların çoğunluğunu alarak eleme potasına giren ikinci isim ise Erim oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.