MasterChef Türkiye’de yedek kadrosuna kimler girdi? 4 Ağustos 2024 yedek yarışmacılar kimler oldu?

MasterChef yeni sezonda final eleme turları devam ediyor. 04 Ağustos 2024 tarihli programda en iyi yaratıcı yemeği yaparak Danilo, Mehmet ve Somer şefi etkilemeye çalışan yarışmacılar yedek kadroya girmeye hak kazanacak. Peki 04 Ağustos 2024 tarihinde Masterchef’te yedek kadroya giren yarışmacılar kimler oldu? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2024 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2024 00:01
Kaynak: HABER MERKEZİ
MasterChef Türkiye’de yedek kadrosuna kimler girdi? 4 Ağustos 2024 yedek yarışmacılar kimler oldu?

MasterChef Türkiye'de yedek kadroya girebilmek için yarışmacılar arasında rekabet her geçen gün artıyor. İzleyiciler ise MasterChef’te yedek kadroya giren yarışmacının kim olduğunu büyük bir heyecanla takip ediyor. Bizler de sizin için yedek kadroya giren yarışmacıların kimler olduğunu araştırdık. Peki Masterchef Türkiye’de yedek kadroya giren yarışmacılar kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef Türkiye’de yedek kadroya giren yarışmacılar kimler oldu?

MasterChef Türkiye yarışmasında yedek kadroya giren yarışmacılar merak konusu oldu. Yedek kadroya giren son yarışmacıların kimler olduğu izleyicilerin merak ettiği ve heyecanla beklediği bir gelişme oldu.

masterchef

MasterChef Türkiye’de 04 Ağustos Pazar akşamı yedek kadroya giren son yarışmacıları belirlemek için oyunlar oynandı. Oynanan ilk etapta tarhun baharatı kullanılarak yaratıcı yemekler yapıldı. Bu aşamada en iyi tabağı çıkararak yedek kadroya giren yarışmacılar Beyzanur ve Sercan oldu.

İkinci etapta oynanan oyunda ise yarışmacılardan ciğer sarma tarifi yapmaları istendi. Bu etabın sonunda ise yedek kadroya giren yarışmacı Adel oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.