Her sınavda aynı manzara: KPSS'ye geç kaldılar!

Türkiye genelinde yapılan KPSS ortaöğretim sınavına geç kalan adaylar içeriye alınmadı

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 12:04
Kaynak: İHA
Her sınavda aynı manzara: KPSS'ye geç kaldılar!

ÖSYM'nin düzenlediği KPSS ortaöğretim sınavı için adaylar, günün erken saatlerinden itibaren sınav salonlarının önünde hazır bulundu. Saat 10.00'da kapıların kapatıldığı sınavda bazı adaylar, son dakikalarda koşarak yetişmeye çalıştı, ancak birçok kişi geç kaldığı için sınav salonlarına alınamadı.

ESKİŞEHİR

Görevli personel gelen adayların hepsini içeri almaya gayret gösterse de dakikalarla geç kalan kişiler salonlara alınamadı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde gireceği sınava geç kalan adaylardan biri, 2 dakika geç kaldığını öne sürerek görevlilere tepki gösterdi.

SİVAS

Sivas'ta KPSS Ortaöğretim Sınavı'na geç kalan adaylar sınav salonlarına alınmadı.

Adaylardan Emir Bulut, sınava geç kalmasının sebebini halk otobüsünün 45 dakika gecikmesi olarak belirtti. Otobüsten indiğinde saatin 10.00'ı geçtiğini ifade eden Bulut, “Otobüs yüzünden sınava giremedim. Bu durumu aileme suçlayacağım” dedi.

Bulut, sınavı ailesinin isteği üzerine girdiğini, asıl hedefinin YKS sınavına çalışmak olduğunu belirterek, “Bu sınavı kendimi denemek için aldım, bu yüzden sorun etmiyorum. Şimdi sınava giren arkadaşlarımı bekleyeceğim” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.