Narin Güran'ın annesinin sözleri yürekleri dağladı: Bana Narin’i verin, Allah’tan başka bir şey istemiyorum

21 Ağustos’ta Diyarbakır Bağlar'da kaybolan ve henüz bulunamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ağabeyi şimdilik askere gitmeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2024 17:25
Kaynak: İHA
Narin Güran'ın annesinin sözleri yürekleri dağladı: Bana Narin’i verin, Allah’tan başka bir şey istemiyorum

Diyarbakır Bağlar'da kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları 4’üncü gününde sürüyor. 

Anne Yüksel Güran, Narin’in 6 çocuğundan tek kızı olduğunu ifade etti. Kızının hayali amcaoğlunun düğününde gelinlik giymek olduğunu söyleyen anne Güran, “Son bir hafta boyunca sürekli gelinlik almam için ısrar ediyordu. Bugün kınamız vardı, bugün oğlum askere gidiyordu. Hiçbirini bırakmadılar gerçekleştirelim. Hayatımızı mahvettiler, hayallerimizi yıktılar. Neden bırakmadılar kızıma gelinlik giydireyim? Şimdi onların eline ne geçti? Benim yüreğimi yaktılar. Ellerine ne geçti? Bırakmadılar düğün alışverişimizi yapalım. Kızımı götürdüler” ifadelerini kullandı.

“Allah razı olsun devletimizden, sürekli bir arama çalışması var” diyen Güran, “Ama bir türlü bulunmuyor. Başka Narin kaybolmasın, başka anne böyle ağlamasın. Yalvarıyorum, sen kimsin kızımı götürdün. Her gün kızımın fotoğrafına bakıyorum” dedi.

''Ben sadece kızımı istiyorum. Hayalimizi yıkmayın''

Güvenlik kameralarında en son kızının yukarı çıktığını dile getiren Güran, “Kızım evden çıktığı zaman ben bilmiyordum elbise giydiğini. Hatta ona şort giydiği için güldüm. Böyle mi camiye gidiyorsun dedim. Bana üstüne elbise alacağını söyledi. Ben sadece kızımı istiyorum. Hayalimizi yıkmayın. Bana Narin’i verin. Allah’tan başka bir şey istemiyorum. Ne olur bize yardımcı olun” dedi.

Bulunan terliğin kızına ait olmadığını kaydeden Güran, “Kızımın terliği 31 numara, o 26 numara. Rengi aynı, eskiliği aynı ama o an aklımıza gelmedi o terliğine numarasına bakmaya. Belki biri bilerek oraya attı. Numara aynı değil” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.