Tahir Büyükakın'dan Özgür Özel'e: Yıllardır yönettikleri İzmir’deki...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e cevap vererek toplu balık ölümlerini hatırlattı

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 23:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 23:12
Kaynak: İHA
Tahir Büyükakın'dan Özgür Özel'e: Yıllardır yönettikleri İzmir’deki...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Kandıra'ya yapılması planlanan çöp tesisi hakkındaki eleştirilerine sert bir yanıt verdi. Özel'in iddialarını ele alan Büyükakın, İzmir'deki çevre sorunlarına atıfta bulunarak, CHP'nin yıllardır yönettiği İzmir’deki balık ölümlerini hatırlattı.

Sanırım bizi İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karıştırdınız

Büyükakın, Özel’in çevre konusunda bırakın birilerine yardım etmeyi, asıl kendisinin yardıma ihtiyacı olduğunu belirterek, “Kendisi muhtac-ı himmet bir dede, nerde kaldı gayrıya himmet ede. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Yeşili yok etmek istiyor, Kandıra’ya zulmediyor' demiş. Biz ne Kandıra’ya ne başka bir ilçeye zulmederiz; yeşili de asla yok etmeyiz. Biz sadece daha temiz daha yaşanabilir bir çevre için gece gündüz çalışırız. Artıma tesisleri yapar, bir damla atık suyu artırılmadan denize bırakmaz, denizde yıllardır birikmiş çamuru bile temizleriz. Sanırım bizi denizi foseptik gibi kullanarak balık ölümlerine sebep olan İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karıştırdınız. Yönetime gelirseniz ne yapacağınızı yıllardır yönettiğiniz belediyelerin sebep olduğu çevre facialarından çok çok iyi biliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.