İski baraj doluluk… İski barajlarda doluluk oranları

İstanbul’daki baraj doluluk oranları, İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) tarafından günlük, haftalık ve aylık olmak üzere paylaşılıyor. İşte İski barajlarda doluluk oranları, İski baraj doluluk…

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 10:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İski baraj doluluk… İski barajlarda doluluk oranları

İstanbul baraj doluluk oranlarında son durum… İski baraj doluluk verilerini açıkladı. Türkiye’nin en yüksek nüfusa sahip ili İstanbul’un da diğer iller gibi baraj doluluk oranları merakla arama motorlarında araştırılıyor. İstanbul’da son yaşanan yağmurlardan sonra aramalarda hız kazandı. Kış aylarında beklenen yağış miktarlarının altında kalan İstanbul barajları, yaz aylarının sonuna yaklaşılmasıyla birlikte halen düşmeye devam ediyor. İstanbul’daki barajlarda düşen su seviyeleri, şehrin su kaynakları açısından zorluğu ve çevresel endişenin göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Sosyal medyada İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından paylaşılan İski baraj doluluk verileri şu şekilde; 13 Eylül Çarşamba günü İstanbul’a verilen su miktarı, 3 milyon 287 bin metreküp iken barajlarda doluluk oranı yüzde 26.57’den 26.32’ye geriledi. İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü), Ömerli Barajı’nın doluluk oranını yüzde 57.06 olarak açıkladı. Ayrıca İSKİ, sosyal medya hesaplarından ve resmi internet sitesi üzerinden güncel olarak İski barajların doluluk oranını paylaşıyor.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Barajlar alarm verirken uzmanlar uyardı: Tifo gibi hastalıklar görülebilir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.