Bilal Erdoğan, Egeli gençlerle buluştu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından, Ege Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘O’nların Perspektifinden Gençlik’ programında TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan, Ege Üniversiteli gençlerle bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 15:40
Kaynak: BÜLTEN
Bilal Erdoğan, Egeli gençlerle buluştu

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katılım gösterdi.

bilal erdoğan

“Açık yürekli olacağız, açık görüşlü olacağız”

Programda konuşan Bilal Erdoğan, “Gençler, açık yürekli olacağız, açık görüşlü olacağız. Osmanlı ecdadımız da peygamber efendimizin etrafındaki sahabe efendiler de böyleydiler. Birbirlerine karşı çok açıklar, çok affediciler, çok merhametliler. Dolayısıyla kendimizi lüzumsuz sıkmayalım. Aynı zamanda özgür olmayı hedefleyelim. Telefonlar bizi esir alıyor, bir mecra haline getiriyor bizi ve bizim dünya görüşümüzden, siyasi görüşümüzden hangi markayı tüketeceğimize, neyi giyeceğimize kadar birileri buradan bizi manipüle etmeye çalışıyor ve biz bunu özgürlük sanıyoruz” dedi.

Manipülasyona dikkat

Bilal Erdoğan gençlere kendi gündemlerini kendilerini oluşturması tavsiyesinde bulundu. Gençlerden manipülasyona açık olmamaları gerektiğini aktaran Erdoğan, “Başkalarının ne yaptığına takılıp kalmayın” dedi.

budak

Bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak “Bölgemizin en köklü üniversitesi olan tam akredite, öğrenci odaklı araştırma üniversitemizde tüm katılımcılarımızı ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu değerli buluşmanın İzmir’de, Üniversitemizde gerçekleştiriliyor olması bizim için mutluluk kaynağıdır. Verimli bir etkinlik olmasını diliyorum” diye konuştu.

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan, program boyunca gençlerden gelen soruları yanıtlayarak merak edilen konulara açıklık getirdi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.