Bornova’da kış hazırlıkları başladı

Yağmur dönemi öncesi Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile birlikte kapsamlı bir inceleme turu gerçekleştirdi. Başkan Eşki, "Kış aylarını sorunsuz geçirmek için her türlü önlemi alıyoruz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 12:13
Kaynak: BÜLTEN
Bornova’da kış hazırlıkları başladı

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ve İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürü Gürkan Erdoğan Karacaoğlan, Doğanlar, Işıkkent ve Pınarbaşı’nda incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine mahalle muhtarları ve ilgili bürokratlar da eşlik etti. Erdoğan’a Işıkkent’teki Arap Deresi üzerinden geçen tarihi köprüde aslına uygun olarak gerçekleştirdikleri restorasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Eşki, derenin ıslahı için işbirliği içinde de gerekli adımların atılacağını aktardı.

Başkan Eşki'den işbirliği vurgusu

Manda Çayı ve Pınarbaşı’nda incelemelerde bulunan Başkan Eşki Gürkan Erdoğan ile birlikte yağışlı havalarda sıkıntı yaşanan bölgelerde yapılacak çalışmaları değerlendirdi. Derelerin ıslahından mazgalların temizliğine, vatandaşların taleplerine hızlı bir şekilde yanıt vereceklerini ifade eden Başkan Ömer Eşki, kış aylarını sorunsuz geçirebilmek için bütün ilgili kurumlarla işbirliği içinde olduklarına dikkat çekti. Gösterdiği ilgi ve destek için İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan’a teşekkür etti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.