Ege’de yeni iletişimcilere oryantasyon etkinliği

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Dekan-Öğrenci Buluşması gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 16:42
Kaynak: BÜLTEN
Ege’de yeni iletişimcilere oryantasyon etkinliği

Ege Üniversitesi Oryantasyon Etkinlikleri kapsamında İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda Dekan- Öğrenci Buluşması yapıldı. Buluşmaya Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Füsun Topsümer, Prof. Dr. Elif Yıldız, bölüm başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

ege üniversitesi

“Her zaman yanınızdayız”

Etkinlikte konuşan Dekan Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, İletişim Fakültesi’nin hem eğitim kalitesi hem sosyal etkinlik bakımından oldukça güçlü bir fakülte olduğunu aktardı. Öğrencilere tam akredite bir araştırma üniversitesinde eğitim alacakları için çok şanslı olduklarını söyleyen Gültekin, “Fakültemizin tüm bölümleri akredite. Kalitesi tescillenmiş bir eğitim hayatının yanında sizleri çeşitli etkinlikler kapsamında hem medya dünyasının hem de sanat dünyasının tanınmış isimleriyle de bir araya getiriyoruz. Öncelikle biz bir aileyiz.   Gerek fakülte yönetimine gerekse danışman hocalarınıza her türlü sorununuzu aktarabilirsiniz. Bizler, ailenizden biri gibi her zaman yanınızdayız, bunu lütfen unutmayın. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.

“Fırsatları takip edin”

Fakültenin avantajlarını anlatan Prof. Dr. Gültekin, “Fakültemizle eş güdümlü olarak çalışan, sizlerin uygulama alanı olan Medya Uygulama ve Araştırma Merkezimiz bünyesinde Ege Ajans’ın, Ege Üniversitesi Televizyonu’nun ve Radyo Ege Kampüs’ün kapıları sizlere sonuna kadar açık. Bu birimlerimizden mutlaka faydalanın. Bunun dışında üniversitemizin en güçlü yönlerinden birisi de öğrenci kulüpleri. Bu kulüplere katılım gösterin. Öğrenci değişim programlarımızı ve çift anadal fırsatlarımızı da takip edin. Geçen yıl başlattığımız bir staj seferberliğimiz var. Staj yeri bulma konusunda sıkıntı yaşayan öğrencilerimize de bu kapsamda yardımcı oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Program kapsamında Dekan Prof. Dr. Gültekin,  bölüm başkanları ve temsilcileri öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.