Ege Üniversitesi DAÇKA yeni sezona hazır

Türkiye Basketbol 2. Lig ekiplerinden Ege Üniversitesi DAÇKA, sezonun ilk maçında İstanbul Güngören Doruk Spor Kulübü’nü ağırlıyor

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 13:28
Kaynak: BÜLTEN
Ege Üniversitesi DAÇKA yeni sezona hazır

Türkiye Basketbol 2. Ligi 2024-2025 sezonu 25 Ekim’de başlıyor. Ege Üniversitesi DAÇKA, Güngören Doruk Spor Kulübü’yle parkeye çıkacak. Müsabaka 25 Ekim Cuma günü saat 15.00’te Ege Üniversitesi Büyük Spor Salonu’nda başlayacak. 

ege üniversitesi

Rektör Budak oyunculara başarılar diledi

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi DAÇKA takımının oyuncularla bir araya gelerek hem moral verdi hem de başarı dileklerini iletti. Budak, “Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçiren takımımız, bu yıl daha iddialı bir şekilde lige giriş yapıyor. İlk maçımızda 25 Ekim Cuma günü Güngören Doruk Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek müsabakada öğrencilerimizi, akademik-idari çalışanlarımızı ve tüm basketbol severleri beraber olmaya, bu heyecan ve coşkuyu birlikte yaşamaya davet ediyorum. Oyuncularımıza ve antrenörlerimize sakatlıklardan uzak, başarılı bir sezon diliyorum” diye konuştu.

ege üniversitesi

Sezona 25 Ekim’de Güngören Doruk Spor Kulübü başlayacak olan Ege Üniversitesi DAÇKA, ikinci maçında 8 Kasım’da Ada Yem Uşak Basketbol takımıyla karşılaşacak.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.