İzmir haber: Borç cinayetinin kamera görüntüleri ortaya çıktı

İzmir'in Buca ilçesinde baba ve oğul ile borçlu olduğu kişinin karşılaşması sonucunda cinayet işlendi. Borcunu istediği şahsın babası tarafından birçok kez bıçaklanan adam yaşamını yitirirken, cinayetin işlendiği an güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 20:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 20:47
Kaynak: İHA
İzmir haber: Borç cinayetinin kamera görüntüleri ortaya çıktı

Olay, dün saat 12.00 sıralarında Buca’ya bağlı Kozağaç Mahallesi'nde yaşandı. E.G. (38), bir süre önce Ercüment Yıldırım'dan (42) borç para aldı. Verdiği borcu isteyen Ercüment Yıldırım, bir kafede oturduğu sırada E.G.'nin babası Y.G. (64) alacaklının arkasından yaklaştı. Y.G. kısa bir zaman sonra yanında getirdiği bıçakla oğlunun alacaklısını birçok kez bıçakladı. Bu sırada yaşanan kavgada ise E.G. de alacaklısı Yıldırım'ı darp etti. Çevredeki vatandaşlar tarafından durum 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi.

Yaşamını yitirdi

Aldığı bıçak darbeleri ve darp sonucu ağır yaralanan adam sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yıldırım, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Cenaze gerçekleşecek incelemeden sonra İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şüpheli baba ve oğul ise olay yerinde polis ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalandı ve gözaltına alındı.

Cinayet şüphelisi baba ve oğul emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Baba ve oğul çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.