İzmir haber: Çiğli'de akrabasını öldüren şüpheli yakayı ele verdi

İzmir'in Çiğli ilçesinde akrabasını tabancayla vurduktan sonra kayıplara karışan cinayet şüphelisi, Konak ilçesinde yakayı ele verdi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmasına karar verildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 18:37
Kaynak: İHA
İzmir haber: Çiğli'de akrabasını öldüren şüpheli yakayı ele verdi

Olay, dün akşam saat 20.50'de Evka-2 Mahallesi 6800 Sokak'ta yaşandı. Evinin önündeki Serdar Çakmak ile daha önce aralarında husumet bulunan akrabası G.S. arasında tartışma yaşandı. Olayın büyümesi üzerine G.S., tabancayla ateş ederek Çakmak'ı yaraladı ve hızla bölgeden kaçtı. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri yönlendirilirken olay yerindeki ilk müdahalesi yapılan Çakmak, hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Serdar Çakmak, yaşamını yitirdi. Çakmak'ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Tutuklanmasına karar verildi

Olayın ardından şüpheliyi yakalamak için harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi ve şüphelinin izini sürdü. G.S.'nin Konak ilçesi Kuruçay bölgesinde saklandığını tespit edilen Cinayet Büro Amirliği ve Motosikletli Yunus Timleri ekipleri, şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Emniyetteki ifadede, Serdar Çakmak ve G.S.'nin akraba oldukları, aralarında eskiye dayalı husumet olduğu konunun bu yüzden kaynaklandığı öğrenilirken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.S.'nin, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmasına karar verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.