İzmir haber: Köpek saldıran çocuğu vatandaş kurtardı

İzmir'de bir sokak köpeği, kendisini sevmek isteyen çocuğa saldırdı

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 15:02
Kaynak: İHA
İzmir haber: Köpek saldıran çocuğu vatandaş kurtardı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde okuldan eve giderken bir sokak köpeğini okşayan çocuk, köpeğin kendisine saldırması sonucu yaralanarak hastaneye götürüldü.

İzmir’de 13 Eylül günü saat 16.30 sıralarında Yurdoğlu Mahallesi 3946 sokak üzerinde meydana gelen olayda, ilkokul 1'inci sınıf öğrencisi 6 yaşındaki B.L. yaralandı. Okuldan eve dönerken sokakta bir köpek görerek sevmek isteyen çocuk, köpeğin başını okşadığı sırada saldırıya maruz kaldı. Başından ve kulağından ısırılan küçük çocuğu yoldan geçen bir vatandaş kurtardı. Kulağında 1 santimetrelik yırtık oluşan ve kafasına 4 dikiş atılan çocuk, tedavisinin ardından, taburcu edildi.

ANNEDEN HAYVANSEVERLERE TEPKİ

Köpek tarafından saldırıya uğrayarak yaralanan Baran'ın annesi Özge Levent, "Baran okul çıkışı kırtasiyeden bir oyuncak aldı ve hemen arkamızdaki ara sokağa girdi. Orada da köpeği gördü ve kafasını okşamış. O esnada bir anda köpeğin saldırısına uğradı. Kulak ve kafa bölgesine köpeğin dişi geldi ve kulağımda bir santim yırtıklık kafasında da iki buçuk santim açıklık var. Kafasına da dört dikiş atıldı. Çok şükür bu olayı böyle ucuz kurtardık ama başkalarının canı yanmasın. Bir sürü öğrenci var okulun önünde. Bizim başımızdan böyle bir talihsiz geçti ama başkaları kimsenin canı yanmasını istemiyoruz. Biz sokak köpeklerinin buradan toplanılmasını istiyoruz. Okulun önü olduğu için birçok öğrenci var ve öğrenciler seviyor yani. Sevdiği için de bir anda saldırıya uğrayabiliyorlar. Kafasına değil de boynuna gelseydi şu an belki oğlum hayatta olmayabilirdi” dedi.  

YORUMLARA TEPKİ

Sosyal medya yorumlarına tepki gösteren anne, "Bu olay için çok üzgünüm ve sosyal medyada yayınlanan görüntülerde oğlum çok tepki aldı. Bunu özellikle belirtmek istiyorum. Rabbim inşallah onların evladına yaşatmasın. Ama bu kadar bir küçük çocuğa bile tepki gösterdiler. Hayvanseverler, 'Daha beter olsaydı, neden bu kadar hayvanlara tepkilisiniz? Yalan haber çıkardınız' diyorlar. Bu olay yalan değil. Görüntüler ortada. Bu yorumları yapanlardan ben şikayetçiyim, onu da belirtmek istiyorum. Yorumları gördükçe benim canım acıyor. Oğlum her gün kafasındaki dikişleri soruyor. Sokakta oynuyor, kafasından hala kan akıyor ve onu alıp hemen acile götürüyoruz" şeklinde konuştu.

Köpeğin saldırısına uğrayarak yaralanan küçük Baran ise, hayvanları, köpekleri çok sevdiğini ancak artık korktuğunu söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.