Teoman 93. İEF'e damga vurdu

Bu yıl 93.’sü gerçekleşen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) gelenekselleşen Çim Konserlerinde ünlü sanatçı Teoman sahne aldı. Binlerce İzmirli Teoman’ın şarkılarına eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2024 11:10
Kaynak: BÜLTEN
Teoman 93. İEF'e damga vurdu

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği ile 93’üncü kez gerçekleşen İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) Çim Konserleri birbirinden değerli sanatçıları fuar ziyaretçileri ile bir araya getiriyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Mert Demir ile coşan İzmirliler, Çim Konserlerinin ikinci gününde sevilen sanatçı Teoman ile muhteşem bir müzik şölenine tanık oldu.  Binlerce İzmirli hep bir ağızdan sanatçının şarkılarını söyledi. Pankartlarla ve telefon ışıkları ile Teoman’a hayranlıklarını gösteren izleyiciler coşkulu bir ortamın yaşanmasına sebep oldu. Teoman da İzmirlilere, “İyi ki geldiniz, muhteşemsiniz” dedi.

Çim konserleri programı

Çim konserleri Volkan Konak, Hande Yener, Semicenk, Motive, Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin ile sürecek. Bununla beraber Migros sponsorluğu ile Derya Bedavacı ve Sakiler de sahne alacak. 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yılında Haluk Levent konser verecek. Alternatif Sahne’de ise Anıl Piyancı, Perdenin Ardındakiler, Redd, Şanışer&Sokrat St, Ceylan Ertem, Yedinci Ev ve Can Gox sahnesi gerçekleşecek.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.