Masterchef Danilo Zanna’nın kaç restoranı var? İşte o restoranlar...

Masterchef’in sevilen jürilerinden Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna’nın kaç restoranı var? Danilo Zanna’nın İzmir’de restoranı nerede? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2023 02:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Masterchef Danilo Zanna’nın kaç restoranı var? İşte o restoranlar...

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef’te sempatikliği ile ön plana çıkan İtalyan olan ünlü şef, Danilo Zanna’nın restoranları ve hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Danilo Zanna’nın restoranı var mı? Danilo Zanna’nın restoranları nerede? Danilo Zanna’nın İzmir’deki restoranı nerede? Danilo Zanna kimdir?

Masterchef’in ünlü şeflerinden Danilo Zanna’nın restoranı İstanbul’da Vadistanbul’da yer alıyor. Filo D'olio adında İstanbul’da restoranı bulunan ünlü şef Danilo Zanna, İzmir’de de aynı isim ile bir restoran açtı. Danilo şefin İzmir İstinye Park’ta açtığı Filo D'olio restoranına Masterchef yarışmacılarından Safanur Bolu’da ekibine dahil etti. 

DANİLO ZANNA KİMDİR?

İtalyan şef Danilo Zanna 15 Nisan 1982’de İtalya’da doğdu. Aile mesleği olarak aşçılığı devralan Danilo şef, aşçılık becerisini İtalyan şeflerle çalışarak İtalyan mutfağı üzerine pekiştirdi. Türk mutfağı ile ilgilenen Zanna, bu konuda kariyer yapmak istediği için İtalya’dan Türkiye’ye yerleşti. Türkiye’ye yerleştikten sonra Türk ve İtalyan mutfağı üzerine restoran açtı. Daha sonrasında televizyon programlarında yer almaya başlayarak ilk kez “Zahide ile Hayata Yetiş” adlı programda yardımcı yemek şefi olarak yer aldı. Ardından Zanna’nın asıl tanınması ise Planet Mutfak televizyon kanalında kendisinin hazırlayıp sunduğu “İtalyan İşi” adlı yemek programı oldu.  Türkiye'de farklı ülkelerin restoran kültürüne yer veren Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü'nde İtalyan yemekleri üzerinde çalışmalar yaptı.
Planet Mutfak kapandıktan sonra 2015'ten itibaren ATV'de yayınlanan "Elin Oğlu" ve NTV'de yayımlanan, kendisinin hazırlayıp sunduğu "Lezzetin Şarkısı" adlı programlarla ekranlara geldi. Zanna TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan MasterChef Türkiye programda jüri üyeliği yapıyor.  Ayrıca 2021'de Exxen'de yayınlanan MasterChef Junior'da jürilik yaptı. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.