Varis sorunu için başlanan sülük tedavisi felakete dönüştü

Kayseri'de kuaför Mehmet Uğuş, varis tedavisi için başvurduğu sülük yöntemi sonucu bacaklarındaki yaraların hızla kötüleştiğini ve 2 aydır işine gidemediğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 08:30
Kaynak: İHA
Varis sorunu için başlanan sülük tedavisi felakete dönüştü

Kayseri'de kuaförlük yapan Mehmet Uğuş, bacaklarındaki varisleri tedavi etmek için başvurduğu sülük yönteminin ardından büyük bir sağlık krizi yaşadı. 2 aydır yürümekte zorlanan ve işine gidemeyen Uğuş'un bacaklarındaki yaralar, sülük tedavisinin ardından hızla kötüleşti. Sağlık sorunları nedeniyle hem maddi hem de manevi olarak büyük zorluklar çeken Uğuş, yaşadığı sürecin kendisini dolandırılmış gibi hissettirdiğini belirtti.

Bacağına 46 sülük yapıştırdı

Mehmet Uğuş, varislerinden kurtulmak için 7-8 ay boyunca kendisini ikna eden bir kişinin, sülük tedavisi uygulaması için sürekli olarak dükkanına geldiğini anlattı. Uğuş, “Önce 36 tüp hacamat yapıldı, ardından bacaklarıma toplamda 42 sülük yapıştırıldı” dedi. Ancak tedavi sonrası bacaklarında kanama ve açık yaralar oluştu. Bu durum, tedavi sürecinin beklentilerin çok altında kalmasına ve Uğuş’un günlük yaşamını ciddi şekilde etkileyen sağlık sorunlarına yol açtı.

Sülük tedavisinin ardından sağlık durumu giderek kötüleşen Mehmet Uğuş, işyerine gidemediği için maddi sıkıntılar yaşadığını ve Bağ-Kur primlerini ödeyemediğini belirtti. Ayrıca, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye gidemediğini ve tedavi sürecinde yaşadığı mağduriyetin kendisini büyük ölçüde zor durumda bıraktığını ifade etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.