Özalan: İmamoğlu’nun beceriksizliğini sorgulayın önce

Bilal Erdoğan’ın İmamoğlu çıkışı parti kulislerinde tepkiye neden olurken, AK Partili Özalan destek çıktı: “Erdoğan’a şuursuzca saldırmak yerine, Ekrem İmamoğlu’nun beceriksizliğini sorgulayın önce.”

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 10:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Özalan: İmamoğlu’nun beceriksizliğini sorgulayın önce

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu kastederek “Bu adam yan gelip yattı. CHP'nin başına mı geçecek, Cumhurbaşkanı mı olacak? Bunları beklemekten ömrümüz geçecek. Bari İstanbul'u kurtaralım” ifadelerini kullanmıştı.

Bilal Erdoğan’ın bu çıkışı siyasiler tarafından eleştirilere neden olurken, bir tepki de 27. ve 28. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir Milletvekili Alpay Özalan’dan geldi. Özalan,”Söylediklerinin eksiği var fazlası yok. İstanbul, CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun yönetiminde bitmiş durumda” tepkisini gösterdi.

EKSİĞİ VAR FAZLASI YOK

Özalan’ın X platformu üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde: “Bilal Erdoğan’ın İstanbul hakkındaki haklı tespitleri muhalifleri çileden çıkarmış. Söylediklerinin eksiği var fazlası yok. İstanbul, CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun yönetiminde bitmiş durumda. Bilal Erdoğan’a şuursuzca saldırmak yerine, Ekrem İmamoğlu’nun beceriksizliğini sorgulayın önce.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.