En iyi psikoloji ve kişisel gelişim podcastleri: Hayatınıza ilham katacak öneriler

Zihinsel anlamda kendinizi güçlendirmek ya da günlük hayatınızda yoğunluktan uzak olup kendinize pozitif bir dokunuş katmak istiyorsanız, hayatınıza ilham katacak en iyi psikoloji podcastleri burada…

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 16:34
Kaynak: HABER MERKEZİ
En iyi psikoloji ve kişisel gelişim podcastleri: Hayatınıza ilham katacak öneriler

Günümüzün yoğun dünyasında, zihinsel sağlığı korumak ve kişisel gelişim yolculuğunu sürdürmek her zamankinden daha önemli bir hale geldi. Bu süre zarfından kendinizi, psikoloji ve kişisel gelişim alanında geliştirmek yapabileceğiniz en büyük iyiliklerden biri olabilir. Enerjiniz düşük olduğunda, kendinizi yetersiz hissettiğinizde veya hayatın karmaşasından kaçmak istediğinizde motive olabileceğiniz bir önerim var: Psikoloji ve kişisel gelişim podcastleri… Eğer sizde motivasyon dolu hikayeleri veya psikoloji alanında uzan görüşlerinin olduğu podcastler arıyorsanız tam yerindesiniz.

EN İYİ PSİKOLOJİ VE KİŞİSEL GELİŞİM PODCASTLERİ

MERDİVEN ALTI TERAPİ

MERDİVEN ALTI TERAPİ

Kişisel gelişim podcasti denildiği zaman akla ilk gelenlerden biri de Deniz Dülgeroğlu… Dülgeroğlu’nun düzenli olarak hazırlayıp, sunduğu Merdiven Altı Terapi, Siz geceleri uyuyabilin diye ben uyumayıp dertlerinizi düşünüyorum." sözüyle başlıyor. Günlük hayatta yaşadığı veya yaşadığımız sorunları ele alarak dinleyicilerine çözüm yolu sunuyor. Sorduğunuz soruların cevaplarını bulamıyorsanız ve yanıt arıyorsanız eğer bu podcast’e şans verebilirsiniz.

NASIL OLUNUR

NASIL OLUNUR?

Siz de Spotify'da motivasyon podcastleri arayarak hem bilgi edinmek hem de keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, "Nasıl Olunur" aradığınız program olabilir. Nilay Örnek'in hazırlayıp sunduğu bu podcast serisinde, mesleklerinde ustalaşmış insanlarla samimi sohbetler gerçekleşiyor ve herkesin merak ettiği o soru yöneltiliyor: Nasıl Olunur? Farklı mesleklerin ve bu yolculukların hikayeleri hakkında merak edebileceğiniz hakkında pek çok bilgi edinebilirsiniz. 

YOLDAYIZ GELİYOR MUSUN

YOLDAYIZ GELİYOR MUSUN?

Spotify’da meditasyon veya motivasyon şeklinde aramalar yapıyorsanız Yoldayız Geliyor Musun’a tıklayın. Ece Targıt’ın hazırlayıp sunduğu podcast serisi, motivasyonlarla dolu… Kendini iyi hissetme, farkındalık, meditasyon gibi birçok konuda gerçekleşen konularla dinleyicilerine yol gösteriyor. Aramaya çıktığınızın soruların cevaplarını bu yolda bulabilirsiniz.

KENDİNE İYİ DAVRAN

KENDİNE İYİ DAVRAN

Kendinle yüzleşmek, motive olmak ve kendini keşfetmek istiyorsan bu podcast tam sana göre…  Klinik Psikolog Beyhan Budak’ın sunduğu podcast serisinde her bölüm merak edilen psikolojik konular ele alınıyor.

AÇIK BİLİM PODCAST

AÇIK BİLİM PODCAST

Uçak mühendisi Tevfik Uyar'ın sunduğu podcast programında, alanında uzmanlaşmış birbirinden farklı insanlar konuk oluyor. Anlaşılır bir şekilde, teoriden geometriye kadar uzanan birçok konun ele alındığı bölümler, dinleyicilere bilgi dolu bir deneyim yaşatıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.