İstanbul'da bir öğrenci bıçakla okulu bastı

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bıçakla okulu basan öğrenci gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 18:22
Kaynak: İHA
İstanbul'da bir öğrenci bıçakla okulu bastı

İstanbul'un Ümraniye ilçesi Esenevler Mahallesi Akşamsettin Sokak'taki Yunus Emre Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi olan K.Ş. (12), annesi ve müdür yardımcısı arasında geçen telefon görüşmesine tanık oldu. K.Ş., müdür yardımcısı Saffet Mesut U.'nun (34) sözlerine sinirlendi ve bıçakla okula gelerek müdür yardımcısını tehdit etti. Yapılan ihbarın ardından olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Gözaltına alınan K.Ş., adliyeye nakledildi.

Çocuğunuzun bakıcısı değilim

Müdür yardımcısı Saffet Mesut U., emniyette yer alan ifadesinde K.Ş. isimli öğrencinin rahatsızlığı nedeniyle sakinleştirici ilaçlar kullandığını, ilaçları alması konusunda kendisinin yardımcı olduğunu, K.Ş.'nin okul içerisinde bir öğrenci ile yaşadığı sıkıntıdan ötürü ailesini aradığını ve ailesinin okula gelmediğini belirterek, K.Ş. ile bahçede beklediği sırada annesi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini ve "Çocuğunuzun bakıcısı değilim" dediğini aktardı. Konuşmayı duyan K.Ş.'nin kendisine hakaret ederek yanından ayrıldığını belirten Saffet Mesut U., çocuğun tekrar okula girerek elinde bıçakla kendisini aradığını öğrendiğini, kendisini tehdit eden öğrenciden şikayetçi olduğunu aktardı.

Mesut hoca buraya gelsin

Tanık olarak ifade veren öğretmen Saygın E., K.Ş.'nin bahçede sinirli şekilde "Mesut hoca nerede?" diye aradığını, sakinleştirmeye çalıştığı çocuğun "Mesut hoca buraya gelsin" diyerek bıçak çıkardığını ifade ederek, okul içine doğru koşunca tuttuğunu ve bu sırada polislerin geldiğini anlayan K.Ş.'nin okuldan kaçarak gittiğini aktardı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.