Sıla bebeğin durumu kötüye gidiyor

Tekirdağ'da şiddet ve cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Durumu ciddiyetini koruyor, teyzesi bilgi verdi. Tutukluluk hali sürerken vasilik davası devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 14:49
Kaynak: İHA
Sıla bebeğin durumu kötüye gidiyor

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cinsel istismar ve şiddete uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebek, yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışıyor. Sıla bebeğin hayati tehlikesi devam ederken, beyin dokusunda geri dönülemez hasarlar meydana geldiği belirtildi.

Sıla bebeğin teyzesi Elif Akyüz, hastane önünden yaptığı açıklamada bebeğin durumuyla ilgili gelişmeleri paylaştı.

Akyüz, "Hayati tehlikesi yine devam ediyor. Kaç gündür durumunda değişen bir şey yok. Hatta kötüleşme de var. Beyin dokusu atmaya başlamış. Kötüleşme var durumunda, iyileşme yok. Babam her gün yanına girip bebeği görüyor" dedi.

Vasilik davası sürüyor

Elif Akyüz, Sıla bebek için açtıkları vasilik davasının sürdüğünü ve bir sonraki duruşmanın 29 Kasım’da görüleceğini belirtti. Akyüz, "4. ayda vasilik davası açmıştım. 9. ayın 15’inde benim duruşmam vardı. Duruşmaya gittim Sulh Hukuk Mahkemesi, Aile Mahkemesine attı. Aile Mahkemesinde de 11. ayın 29’unda duruşmam devam edecek. Çünkü anne ve baba Ü.A.Y. ve Bakiye Y.'den velayetin düşürülmesi için talepte bulunulmuş. O velayetler düştüğü zaman savcılık, devlet izin verirse vasilik bana geçecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.