İzmirli öğrencilere yapay zekâ destekli matematik dersleri verilecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi 8. ve 12. sınıf öğrencileri için yapay zekâ destekli matematik dersi hizmeti sunacak. 19 ilçede eğitim gören öğrenciler, bizvarız.izmir.bel.tr adresinden başvurularını gerçekleştirebiliyor. 

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 11:52
Kaynak: BÜLTEN
İzmirli öğrencilere yapay zekâ destekli matematik dersleri verilecek

İzmirli öğrenciler, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eğitim Destekleri Şube Müdürlüğü’nce gerçekleşen projelerden faydalanmayı sürdürüyor. "Yapay Zeka Destekli Matematik Öğretimi" projesi dahilinde 2024-2025 eğitim öğretim yılında 8. ve 12. sınıfta okuyan öğrenciler, yapay zekâ destekli matematik programına katılım sağlayabilecek. Proje, sosyal incelemesi gerçekleştirilerek ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ve metropol dışındaki 19 ilçede öğrenim gören öğrencileri kapsıyor. Başvurular bizvarız.izmir.bel.tr adresi üzerinden yapılıyor.

Eğitimde fırsat eşitliği

Proje Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı ve Urla ilçelerinde eğitim gören öğrenciler için geçerli olacak. Proje dahilindeki öğrencilere, evrak kontrolü sonrasında SMS ile giriş kodu ve site giriş linki paylaşılacak. "Yapay Zeka Destekli Matematik Öğretimi" projesi, matematik eğitiminde bireysel eksiklikleri gidermeyi ve öğrencilere kişiselleştirilmiş bir öğrenme deneyimi sunmayı amaçlıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin matematikteki bireysel ihtiyaçlarına yönelik etkili çözümler geliştirerek eğitimde fırsat eşitliği sağlamayı hedefliyor.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.